We proberen chocolade zo gemakkelijk mogelijk te maken voor consumenten.

Sinds het begin is onze visie geweest om innovatieve manieren te vinden om chocolade een gezonde, heerlijke en aangename traktatie te maken. Het doel van onze missie is het vinden en ontwikkelen van nieuwe methoden voor het maken van chocolade die gemakkelijk, betaalbaar en smakelijk zijn voor mens en dier. Ons kernteam bestaat uit professionals op een breed scala aan gebieden: wetenschap, techniek, kunst en onderwijs. We werken nauw samen met wetenschappers in verschillende disciplines zoals chemie, biochemie, dierwetenschappen, microbiologie en voeding. Als je gepassioneerd bent over chocolade, de technische vaardigheden en nieuwsgierigheid hebt om ons te helpen nieuwe methoden te vinden om chocolade lekkerder te maken, en op een bepaalde manier wilt bijdragen, neem dan gerust contact met ons op. Als je wilt zien hoe ons team eruit ziet, willen we je graag als onderdeel van ons team hebben! Wij zoeken mensen! Onze eerste smaaktest was een beetje gek, want dit is de eerste keer dat het lab chocolade heeft gemaakt.

Op het eerste gezicht kan chocolade een ingewikkelde, zware taak lijken. Als je net begonnen bent met chocolade, hier is het juiste spul voor jou. De beste manier om te beslissen is om onze gedetailleerde beoordelingen te lezen en vervolgens te kopen.

Hoe om te winkelen met de juiste ingrediënten Als je het lezen van deze blog, je waarschijnlijk graag een beetje winkelen. En, als je surfen op het web, u merken een paar merken die niet lijken te passen bij wat je zoekt. Om u te helpen een aankoop te doen, beoordelen onze gecertificeerde analisten enkele van de belangrijkste chocoladeingrediënten die in uw chocoladeaankoop kunnen gaan. De chocolade-industrie verandert snel. Dit is wat je moet weten. Als je net begint in de chocolade-industrie, kan dit verwarrend zijn. We zullen helpen de dingen op te helderen. Laten we beginnen. Als het gaat om chocolade, zijn er twee belangrijke soorten: pure chocolade en donkere cacao.

Pure chocolade is het product van de chocoladeboon en de cacaoboon.

Te vaak mensen zijn links af waarom de chocolade is zo slecht of waarom een bepaald merk niet werkt. We zijn hier om te helpen. Daarom vragen we alle chocolademerken om onze vragen over hun chocolade te beantwoorden en wat we moeten doen als we er iets over te weten komen. We willen horen wat je denkt en geïnformeerd worden door je een voorproefje te geven van hun chocolade om erachter te komen of het goed voor je is of niet.

U de eerste post in onze reeks van chocolade vragen en antwoorden op de blog. De volgende post zal zich richten op chocolade en suiker, dus kom terug in de komende weken voor die. Om ervoor te zorgen dat je een eerlijke lezing van de antwoorden krijgt, kun je dit bericht delen met je vrienden op Facebook, Twitter, Pinterest en Google (de onderstaande knoppen worden geopend in een nieuw browservenster). We hebben ook een Google post waar je ons volgen en je vragen delen met de chocoladecommunity.

U wilt niet dat uw website wordt bijgehouden door iemand in uw e-maillijst.

Ik ben de oprichter van de Nederlandse chocoladeblog Chocoladevergelijkcentraal, ik ben momenteel redacteur van een Nederlands weekblad en ik ben de lead voor het Nederlandse chocoladebedrijf Chocoladevergelijk Centraal. Ik maak graag chocolade en deel mijn kennis en passie met mensen. Toen ik 14 was, was ik de jongste chocolademaker van Nederland, en mijn eerste recept was een bar. Op 14-jarige leeftijd was ik in de keuken chocolade aan het maken voor vrienden en familie, toen begon ik op mijn 19e mijn eigen te maken. De smaak van de chocolade is in de loop der jaren veranderd. Ik heb nooit precies hetzelfde recept elke keer als ik chocolade te maken. Ik maak het nog steeds voor mezelf en voor de Nederlanders.